Nachtzwaluwexcursie

Foto: Pixabay

Nachtzwaluwexcursie

In de schemer van de avond, met een natuurgids op zoek naar de geheimzinnige nachtzwaluw en het bijzondere geluid dat je nooit meer zult vergeten. Natuurcentrum Veluwe organiseert op woensdag 2 en 16 augustus een excursie naar het leefgebied van deze zwaluw. Voorafgaand aan de excursie geeft de gids een korte introductie over de nachtzwaluw en vervolgens ga je op de fiets (eigen fiets of eenvoudige fiets vanaf het Natuurcentrum) naar het beginpunt van de excursie.

Het dragen van een lange broek, donkere kleding en gemakkelijke schoenen en het meenemen van een verrekijker worden aanbevolen.

De kosten van een Nachtzwaluwexcursie, inclusief eventueel gebruik van een eenvoudige fiets van het Natuurcentrum, bedragen € 10,00 p.p. voor volwassenen en € 8,00 p.p. voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Voor kinderen ouder dan 12 jaar geldt de prijs voor volwassenen. De tocht is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar!

Kijk voor meer informatie en aanvangstijden op www.natuurcentrumveluwe.nl

De excursie begint bij Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

Voor deelname aan deze excursie is reserveren noodzakelijk.

Reservering en betaling kan alleen via www.natuurcentrumveluwe.nl

Ingezonden door Natuur Centrum Veluwe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen