Digitale collecte voor Stichting Hartekind

Ook in crisistijd worden elke dag vier kinderen geboren met een hartafwijking. Wetenschappelijk onderzoek voor deze kinderen mag niet stil komen te staan. Het Barneveldse collecteteam weet hoe belangrijk dit is. Verschillenden van ons zijn ouder van een Hartekind, en er zijn er ook in ons team die hun Hartekind verloren zijn.

In de week van 29 juni t/m 4 juli is het de Landelijke Hartekind Collecteweek.

De Barneveldse vrijwilligers voor stichting Hartekind gaan elk jaar in de collecteweek enthousiast langs de deur om geld in te zamelen. Dit jaar zal het collecteren anders verlopen vanwege het coronavirus. In Barneveld zullen we voornamelijk digitaal collecteren.

De eerste mogelijkheid om te doneren is via de digitale collectebus van team Barneveld: http://pif.one/barneveld-voor-hartekind. Een speciale webpagina waar iedereen op een veilige manier geld kan doneren.

U kunt ook een donatie doen via de website www.hartekind.nl.

Heel beperkt zullen onze vrijwilligers langs de deur gaan, en kunt u een Tikkie QR code scannen om te doneren.

We hopen dat we ondanks alle maatregelen ook dit jaar weer een geweldig bedrag mogen ophalen. Namens de 25.000 Hartekinderen in Nederland alvast hartelijk dank!

Dagelijks worden in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze kinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: „Kind zijn, hart nodig!”

Bron: Verschoor

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden