Vrijdagmiddag 22 november feestelijke opening rondweg N303 Voorthuizen!

Foto: Provincie Gelderland

De rondweg N303 Voorthuizen is bijna klaar. Iedereen is welkom om de feestelijke afronding mee te vieren van de laatste werkzaamheden. Het feest vindt plaats op vrijdagmiddag 22 november van 13.30 uur tot 16.30 uur bij het viaduct Schaapsdrift (Wilbrinkbos). Op de weg vinden de festiviteiten plaats waar straks de auto’s rijden. Vanaf 4 december is de hele rondweg open voor gebruik.

De nieuwe rondweg leidt het doorgaande verkeer om het dorp van Voorthuizen heen. Namelijk vanaf de A1 in de richting Putten en Apeldoorn. Dat betekent dat het een stuk rustiger wordt in het dorp en veiliger voor fietsers en voetgangers. Mevrouw Christianne van der Wal-Zegelink, gedeputeerde van de Provincie Gelderland en de heer Hans van Daalen, wethouder van de gemeente Barneveld doen de officiële openingshandeling.

Programma:

13.30 uur: Ontvangst op de feestlocatie op de nieuwe Heuvelrandweg ter hoogte van de voetgangersbrug Schaapsdrift.

14.00 uur: Officiële openingshandeling door de bestuurders.

14.30 tot 16.30 uur: (gratis) activiteiten voor kinderen op en rond de nieuwe weg zoals stoepkrijten, skelterrijden, schminken en knutselen. Ook staat er een poffertjeskraam.

Bereikbaarheid

Komt u vooral op de fiets want het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Mocht u toch met de auto willen komen, dan kunt u parkeren bij het zwembad De Heuvelrand Roelenengweg 41 in Voorthuizen. Vanaf hier kunt u naar de feestlocatie lopen.

Meer informatie

U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen over de opening kunt u contact opnemen met mevrouw Marga Meurs, telefoon: (026) 359 90 65 of [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden