Zomer in Gelderland 2022 wordt weer een groot feest!

Foto: Omroep Gelderland

Zomer in Gelderland 2022 wordt weer een groot feest!

ARNHEM – Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de ‘Mooiste plaats van Gelderland’? 

De Zomer in Gelderland-karavaan met Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet trekt van 8 t/m 26 augustus door Gelderland. In elke plaats die we bezoeken strijdt een team van tien bewoners om geld op te halen voor een goed doel dat zij zelf kiezen. We komen dit seizoen op de volgende plekken:

8 augustus Gelselaar                         15 augustus Kerkdriel                        22 augustus Pannerden
9 augustus Doesburg                         16 augustus De Glind                        23 augustus Joppe
10 augustus Bemmel                         17 augustus Bredevoort                    24 augustus Horsthoek
11 augustus Oosterhuizen                 18 augustus Varsselder                     25 augustus Beek/Loerbeek
12 augustus Posterenk                      19 augustus Lienden                          26 augustus Groenlo

Het wordt weer een feest als vanouds! Kom jouw team aanmoedigen. Kijk op zomer.gld.nl voor alle exacte locaties en adressen. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen, vanaf 17.30 uur loop je binnen voor de Tv-uitzending.


De dag van jouw plaats
Ieder dorp, stadje of buurtschap staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en ook op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland plaatsen we de hele dag door updates. Om 18.15 uur is op TV Gelderland live de uitzending van die dag te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld.

Zomer in Gelderland is van 8 t/m 26 augustus iedere werkdag om 18.15 uur te zien op TV Gelderland (daarna elk uur herhaald). Uitzending gemist? Alle afleveringen zijn terug te bekijken via Uitzending Gemist

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen