Mantelzorgwaardering aanvragen

Foto: Barneveld.nieuws.nl

Zorgt u minimaal 8 uur per week voor een naaste die (chronisch)ziek, hulpbehoevend of gehandicapt is en in de gemeente Barneveld woont? Dan geeft de gemeente u een extra steuntje in de rug met de mantelzorgwaardering in de vorm van een VVV-bon, een fashioncheque, een waardebon van bol.com of een dinerbon.

Naast de mantelzorgwaardering bestaat de gezinswaardering voor gezinnen met drie of meer mantelzorgers. Voor jonge mantelzorgers tot 16 jaar kunnen ouder(s) of verzorger(s) de waardering jongeren aanvragen. Bent u op dit moment geen mantelzorger meer, maar bent u in 2019 wel mantelzorger geweest? Dan mag u ook de mantelzorgwaardering aanvragen. Geef dan wel op het formulier aan dat u geen mantelzorger meer bent. De mantelzorg-waardering kan aangevraagd worden tot 30 september 2020.

Aanvragen en voorwaarden

Op www.welzijnbarneveld.nl/mantelzorgwaardering vindt u alle informatie over de mantelzorgwaardering. Hier kunt u ook de waardering aanvragen door het invullen van een formulier. Lukt het invullen niet online? Dan kunt u het formulier uitprinten, invullen en opsturen naar Welzijn Barneveld, Postbus 306, 3770 AH Barneveld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden