CURSUS DIGISTERKER IN DE BIBLIOTHEEK

11 mei , 12:54 Lokaal
09c5ca7b fe1e 4377 b4b0 71aa8f143561
Bij de overheid kunnen tegenwoordig veel dingen digitaal geregeld worden. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, informatie aanvragen over je AOW of je huur- of zorgtoeslag aanvragen. Dat is handig, maar veel mensen vinden dit ook moeilijk.
De Bibliotheek Barneveld biedt deze mensen nu de kans om hun digitale vaardigheden te verbeteren en meer vertrouwen te krijgen in het gebruik van digitale overheidsdiensten. Op 16 mei aanstaande gaat de digicursus Digisterker van start in de Bibliotheek. De cursus omvat praktische trainingen en begeleiding over het gebruik van de DigiD en andere online platforms die door de overheid worden aangeboden.
Digisterker is niet voor echte beginners. De eerste stappen met de computer en het internet leert u in de cursus Klik en Tik. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Bibliotheek.
Deelname aan deze cursus is gratis, maar u betaalt eenmalig € 15,- voor het werkboek. Aanmelden kan door te bellen naar (0342 - 403 483) of kom langs bij de balie van de Bibliotheek (vanaf 11.00 uur).